Akoestiek

Optische en akoestische indrukken lokken stemmingen en gevoelens uit. Deze beïnvloeden het wooncomfort. Met de akoestische plafondsystemen van STO worden nagalmtijden en storende rumoergeluiden gereguleerd en tot een minimum gereduceerd. Met dank aan de multifunctionele concepten voor plafonds en wanden, zowel als de grote vormgevingsspeelruimte kan Sto alle esthetische, akoestische en klimaatregulerende eisen vervullen.

Elk van deze geleverde producten hebben akoestische eigenschappen die leiden tot het sterk reduceren van de nagalmtijd.

Specifieke afwerking is voor elke akoestische oplossing mogelijk, variërend van strak stucwerk tot meerlagen spuitwerk. Voor elke afwerking geldt een strak en naadloos resultaat.

Gebroeders Bisschops realiseert dit als erkend applicateur van Sto onder volledige garantie.

Wij hebben hieronder verschillende oplossingen voor u op een rij gezet en zijn tevens te zien in onze showroom:

StoSilent Panel

Geluidsabsorberende glasgranulaatplaat met hoge geluidsabsorptie coëfficiënt. Naadloze afwerking met open spuitpleister. Geschikt voor plafond- en wandconstructie. Toepassing in ruimten waar een hoogwaardige akoestiek en decoratief uiterlijk gewenst zijn.

StoSilent Top

Geluidsabsorberend plafondsysteem met een glad oppervlaktestructuur en een naadloze afwerking. Glasgranulaatplaat met hoge geluidsabsorptie. Toepassing in ruimten waar een hoogwaardige akoestiek en decoratief uiterlijk gewenst zijn.

Download de brochure van onze leverancier: Sto Isoned bv.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over een mogelijke opdracht? Vraag dan hier uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Industriekade 10
2171 HV Sassenheim

T 0252 21 17 05
E info@gebrbisschops.nl

Het Meerlandsch Stucgilde

Industriekade 10, Sassenheim

0252 21 17 05 / info@gebrbisschops.nl